Procesarea datelor

Data receiptData typingData qualification

Înainte de a proceda la industrializarea datelor, documentelor sau informațiilor, Cyssea International oferă serviciile sale a procesului de date către server:

  • traducerea şi transcrierea informaţiei
  • taparea şi înregistrarea
  • calificarea conţinuturilor
  • consolidarea fişierilor

În cadrul procesului complet de examinare, intervenţiile au scopul de a facilita prelucrarea informaţiei şi asigurarea calităţii pentru integrare mai bună.

Primirea documentelor

Etapa de primire a datelor constă în depozitarea informaţiei digitale într-un spaţiu consacrat şi securizat. Astfel transferul documentelor prin intermediul serviciilor de transport specializat poate fi considerat.

Secure project environment

După primirea documentelor, întotdeauna se efectuează o probare a calității informaţiei înainte de a fi prelucrată. În cazul depistării unor defecţiuni, partenerul este informat pentru confirmare și, dacă este necesar, calitatea datelor se ajustează.

Taparea datelor

Datele de intrare pot fi mai cuprinzătoare prin etapa de transcriere şi traducere. Datele sunt introduse prin intermediul mecanismul de informare a partenerului.

Consolidare

După inițierea informației, este aplicat un ciclu de audit pentru a asigura calitatea datelor obținute. Concomitent, se poate stabili accesul la date din baza de date prin intermediul personei terțe.

Google+