& Asistență
Outsourcing perfect acordul

Cyssea International, specializată în consultanță și servicii IT-outsourcing, acordă asistență în elaborarea și extinderea proiectelor de afacere a partenerilor săi.

Cyssea International se implică în misiunile sale cu toată precizia şi rigoarea necesară în procesele administrative şi mediul operaţional pentru realizarea cu succes a proiectelor Dvs. Asigurînd continuitatea misiunilor de consultanță şi promovarea valorilor companiei Cyssea, vă oferim cunoștințele și experiența noastre în IT-outsourcing.

  • Înțelegerea afacerii Dvs ...

    Participarea în comun la dezvoltarea proiectelor de afaceri permite adaptarea celor mai bune soluții la cerințele partenerilor. Această abordare, ne ajută să înțelegem cît mai bine particularitățile businessului Dvs. și de a acorda asistența necesară în realizarea cu succes a proiectelor.

  • ... pentru cele mai bune soluții ...

    Cyssea International determină indicii pentru ajustarea serviciilor de asistență cu succesele deosebite obținute în cadrul proiectelor Dvs. În plus, Cyssea International are capacități autentice pentru inginerie tehnică a proiectelor in diverse domenii de activitate. În baza experienței noastre, noi oferim expertiză calitativă în evaluarea sistemelor informaționale.

  • ... cu respect pentru organizația Dvs.

    Noi adaptăm metodologiile noastre cu particularitățile afacerii și mijloacele Dvs. Rigoarea și calitatea serviciilor sunt cartea de vizita, inclusiv respectarea normelor și standardelor de calitate. Noi asigurăm asistență pe termen lung în administrarea tehnologiilor informaționale.

Google+